Sve je tvoj izbor


Imaš beskonačnu ljubav, dobrotu, zahvalnost, blagost, kreativnot, ljepotu, brzinu i pristup svemu tome bez ikakve moguće opasnosti da se ikada zbog ikoga ili ičega odvojiš od toga

                    OSIM

Ako u bilo kojem trenutku pravom vlastitog izbora (kojeg ti između ostalog beskonačna ljubav omogućuje) odabereš misliti, vjerovati ili raditi kao da sve to nije istina.

                             Imaš pravo:
·        Reći ,,Nemam“, ,,Ne želim“, ,,Ne prihvaćam“.
·        Otpasti poput lista koji se odvaja od stabljike i biljke i početi venuti.

Samo ako posumnjaš  i na trenutak da nisi dio BESKONAČNOG, nemoj da te sumnja obuzme (ona je prava suprotnost vjeri, a ne nevjera-dovodi te u stanje odvojenosti), jer ipak kada otvoriš dubinu svog srca znaš da u tebi plamti:

·       VJEČNA LJUBAV- koja je od ISTOG
·        BESKONAČNOST- koja je od ISTOG
·        LJEPOTA- koja je od ISTOG
·        ISTINA, NEISKVARENOST, AUTENTIČNOST, BLAGOST, PRAVEDNOST- koji su od ISTOG

Ili JESI ili NISI i to je sve

Znaj da uvijek JESI i to je dovoljno. Doista, ništa drugo ti ne treba. Ako je tvoja odluka i izbor da si sve dobro na ovom svijetu i čitavom univerzumu dio si tog UNIVERZALNOG DOBRA koje se u tebi našlo i ZRCALI SVOJU LJEPOTU  kroz TEBE, a ti njemu zrcališ nazad, kao što te NAUČIO i tako u beskonačnost.

Dovoljno je da znaš izabrati i da NIKAD, pod ikojim okolnostima, bilo kojim uvjetima, u bilo kakvom emocionalnom, psihičkom, fizičkom ili materijalnom stanju NE POSUMNJAŠ u to da si dio ONOGA iz čega si se stvrio/la, a manifestira se kao: LJUBAV, KREACIJA, BESKONAČNOST, ČISTA LJEPOTA I SAVRŠENSTVO- ono što ljudi u raznim religijama slave kao vrhovno dobro, nazivaju raznim imenima kao što je BOG.

To što dolaze razne okolnosti koje nas često uzdrmaju i stvaraju ,,dobro režiran“ privid da smo odvojeni od SAMIH SEBE i VRHOVNOG DOBRA su zapravo ništa drugo, nego samo privid.

Naizgled nam se može činiti da je situacija u kojoj smo se našli bezizlazna, ali to je samo sila koja nas svaki put iznova tjera da obnovimo ono u što vjerujemo-osjećamo i znamo cijelim svojim bićem, bez da to možemo sažeti, drugima pokazati  i objasniti materijalnim, empirijskim dokazima (barem ne u potpunosti).

Vjera se temelji na nadiskustvenoj spoznaji da smo dio BOŽANSKE ENERGIJE. Ako je ona za nas NEUPITNA i NEPOKOLEBLJIVA bez obzira na išta, a takva je u skladu s VLASTITIM i SLOBODNIM izborom, takva će onda i ostati.

Primjedbe